|簡體中文

比思論壇

按這成為會員
搜索

查看: 1231|回復: 0
打印 上一主題 下一主題

Typhoon is affecting Korea NOW! Sigh...

關閉 [複製鏈接]

管理員

開心
  • 簽到天數: 610 天

推廣值
    貢獻值

文章勇士 實習版主 附件高人 推廣 文明人 附件達人 回文勇士

樓主
    Typhoon is visiting Korea NOW!!

\

唔係咁大WOK!?不是已經過了嗎?
    是否另外一個新的颱風?今天已經有朋友說那邊地鐵也停了我看新聞也說有5條地鐡線停了. . .
    我看到都瘋了"""我明天就要出發啦. . .
    現在不知道飛機會不會停航"""我暈!!!!
    不是已經過了嗎?
    是否另外一個新的颱風? Yes, another one 唉... 我下星期三出發...
    希望另一個風"TEN"快D 消失...!!oh my god!!!!!!!!!!唔好諗咁多啦,

早幾年我去臺北都係打住風

當年個仲要係"雙風眼" tim呀...

我地仲特登買份報紙, 影埋相做紀念咁慘 下星期3出發...............
    想問樓主喺邊度可以睇到個風既預測呀??我都下星期三出發呀
    我都下星期三出發呀 Good luck!我下星期一晚出發呀巖巖走左個圓規, 而家又黎個瑪瑙哈,咁多人都星期3出發既"""

不過要打風都無辦法,
    唯有同D FD落街玩水,
    當行程之一囉!
    但大家記得帶雨具呀(包括便利雨衣,FOR 玩水用)我都係下星期二出發...我坐星期二晚12:30機呀more information ??
    我都係星期3 出發     大件事喇 我都係星期三跟康太12:25機 睇圖8號好似打到正 唉。。。。。唔通連個天都唔鐘意我我都係星期三深夜 00:25 出發...
    而家好似吹得冇咁正...

唉...唔好吹得咁正呀.."9號朝早落機, 希望個風過曬 korea 啦, 不過應該都會有雨...
      我11/9(星期六) 早機去, 唔知天氣點呢?.....好擔心下雨...很掃興呵....
    我11/9(星期六) 早機去, 唔知天氣點呢?.....好擔心下雨...很掃興呵....  The weather should be ok in 11/9, don't worry 个風行快d 天日就會冇事..............韓國以前是否跟現在一樣經常打風,
    只是我以前沒有留意
    還是因為現在天氣轉變了天氣轉變
    以後都唔會一時好大雨一時又停咁..
    重要聲明:本論壇是以即時上載留言的方式運作,比思論壇對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本論壇受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們比思論壇有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版| 廣告聯繫

GMT+8, 2024-5-14 20:41 , Processed in 0.018275 second(s), 27 queries , Gzip On.